Skip to content

Teljes

October 5, 2017

Van itt egy seb bennem, ami nem gyógyul, kell neki a levegő.

Azt mondják, az embereknek létszükséglete az intimitás, de ez túl általános, hiszen van teljes, meg részleges, utóbbin belül is különböző típusok. Nem néztem utána, ezt most csak saját tapasztalat alapján mondom, de a szexuális intimitás mellett létezik nekem intellektuális és egy másik is, amikor csak úgy el tudsz lenni a másikkal, fáradság nélkül. Ez utóbbi a legritkább.

Nekem mindhárom típus megy a másik kettő nélkül, a csak úgy a legnehezebb és a legritkább. A szexuális intimitás létrehozásában annyira jó vagyok ösztönösen és most már tudatosan is, hogy komolyan elgondolkodtam a terápián. Mármint, hogy én csinálom, illetve segítek másoknak kitalálni, hogy tudják létrehozni a saját kapcsolatukban. Nem mintha nekem mindenkivel sikerülne, ádehogy, hiszen az intimitás kibaszottul ijesztő és fárasztó a férfiak nagy részének. Többségük inkább csak szexet szeretne, amit régen szintén jól toltam gond nélkül, de most már nem vagyok hajlandó. Akár a folyamat közben is felállok, hogy bocs, de ha nem tudod komolyan venni, hogy mi most itt kedvesek vagyunk egymáshoz, mint két felnőtt ember, akkor hagyjuk inkább.

Az intellektuális intimitás is csodálatos dolog, de azért attól is frászt tudnak kapni. A nyáron volt egy olyan randim egy nagyon helyes, Balázs nevű pasival, amikor 3 órán keresztül nem néztem a telefonomra. Egyik témáról a másikra ugráltunk, persze vagiztunk kicsit, de mégis csodálatosan bensőséges volt. Aztán néhány nap múlva közölte, hogy igen, én vagyok álmai asszonya, de mivel nem feltétlenül akarok komoly kapcsolatot, ő inkább nem találkozna velem többet.

A tökéletes, teljes intimitáshoz mindhárom dolog kell együtt. Ezt egész életemben csak néhányszor sikerült megtapasztalnom, úgyhogy ha létrejön, kapaszkodom bele ezerrel. De néha hiába.

Az az ember, aki a sebet okozta, nem akart bántani. Elismeri, hogy ami köztünk van mindenféle erőlködés nélkül, az egyedülálló. De mégsem kell neki. Csodálkozva és némi örömmel nézegeti a jelenséget, hogy a világ legcsodálatosabb szexuális együttléteit éljük meg együtt, hogy inspiráljuk és segítjük egymást intellektuálisan, hogy nem csak értem, mi a munkája, de még érdekel is. És ami a legmegdöbbentőbb: napokat tudunk úgy eltölteni egymással, hogy egyetlen rossz pillanat is lenne benne. Még akkor is, ha stresszes, ha dühös valamelyikünk. Mindketten utálunk mással aludni és most mégis jó.

De nem akarja. Én meg egy darabig akartam kettőnk helyett is, de amikor ennyire nem értékeli a másik, amit adok és mégis folytatom, azzal folyamatosan mérgezem magam, míg végül meghalok. Egy időre legalábbis. Én meg inkább élni szeretek, úgyhogy lemondok a teljes, tökéletes intimitásról. Majd legközelebb, valaki mással.

Advertisements

From → Uncategorized

4 Comments
  1. ” de mivel nem feltétlenül akarok komoly kapcsolatot, ő inkább nem találkozna velem többet.” – miért kéne feltétlenül akarni egy kapcsolatot, pláne komolyat? Hangsúly az akaráson.

    • egy csomó ember úgy áll neki az ismerkedésnek, hogy ő csak komoly kapcsolat esetén fektet be. szerintem sincs értelme, fordított esetben sokkal több kellemes élményük lenne, de ők tudják.

  2. A tökéletes intimitást adó férfi csak komoly kapcsolatot akar… Egy ilyen jól működő kapcsolatért nem érdemes egy kicsit, egy időre akár meghalni is? Azt hiszem, sokan egész életünkben még a közelébe se kerülünk az élménynek, amiről itt írtál, de mindent megadnánk érte ! Valamit biztosan nem értek.:)

    • hahaha, ha valamit nem akart ez a jó ember, az a komoly kapcsolat:) elég sokszor elmondta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: