Skip to content

Pucéron

April 18, 2013

Sose tudtam megérteni, hogy lehetséges nem élvezni a meztelenséget. Mármint, ha nem fázol, nyilván. Különösen klassz dolog teljesen ruha nélkül úszni, kár, hogy nálunk nem elég erős a naturista lobbi ahhoz, hogy legyen fürdőruhamentes uszoda nap.

A netet nemrég körbejárt pucér és elképesztően gyönyörű Angela Merkel kép kapcsán (tessék guglizni, nem teszem be) eszembe jutott a pucérság. Rengetegszer álmodom azt, hogy meztelen vagyok az utcán és szégyenkeznem kellene, de nem megy.

Kevés klasszabb dolgot tudok elképzelni, mint egy egész napot ruha nélkül tölteni, olvasni az ágyban, enni, mászkálni. És persze úszni, szaunázni, gőzfürdőzni. A pesti fürdőkben természetesen csak egyetlen helyen van női nap, az is nevetséges időpontban hetente egyszer.

248c6810b4e625ea0b39391f8cceaf8e145e1587

Olyan 25 éve voltunk egy hétig pucéran vitorlázni a Balatonon és persze a kötelező éjszakai meztelen fürdőzés is megvolt már sokszor. Tengerparti nyaralásnál is igyekszünk egy olyan helyet találni, ahol nem zavarjuk a többi népet és családilag vetkőzünk.

Azt azért bevallom, hogy még sosem voltam naturista strandon, bár egyszer Horvátországban egy nudista kemping mellett laktunk és lementünk a partra. Egészen biztosan semmi bajon nem lenne a dologgal, csak meztelen fenékkel én elég kevés helyre vagyok hajlandó leülni és egy rakás háztartási tevékenység közben is veszélyesnek gondolom, ha nem véd valami.

Meggyőződésem, ha többet látnánk nagy mennyiségű hétköznapi embert ruha nélkül, mindannyian jobban éreznénk magunkat.

872386-nudists

Advertisements

From → feministás

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: