Skip to content

Krémes dolgok

January 21, 2013

Évek óta nem voltam kozmetikusnál, mert nem bírok olyan sokáig nyugton maradni, amíg az összes varázslást előadják – maximum 40 perc a határérték. De azért, amikor a Madisonból felhívtak, hogy próbáljam ki az új szépségszalonjukat, naná, hogy igent mondtam.

Mondjuk eleve 40 percről volt szó, ráadásul péntek délután, amikor már kevés jobb dolgot tudok elképzelni, mint lefeküdni egy ágyra és hagyni, hogy félhomályban, kellemes zene mellett valaki krémezgesse az arcom. A Madison Perfumery-t egyébként már a nyitás óta kedvelem, szép hely, finom illatok (kedvencem a Byredo márka), profi személyzet.

Madison_Perfumery_Hungary

A román tulajdonost őszintén szólva elég bátornak találtam, hogy bele mer vágni egy ennyire niche piacba egy ilyen kicsi országban, de úgy tűnik, elég jól működik a dolog. Nem csak, hogy működnek, de még bővülnek is, dekorsminkkel és körömlakkokkal. A körmömet sem lakkozom, de a Deborah Lippmann színektől mindig elkezdek rá vágyni. Csak valaki csinálja meg nekem, milyen már ez például, a Mermaid’s Dream?

large-6179

fotó: stephscloset

Szóval hagytam magam elcsábítani és természetesen nem bántam meg. Ha rossz lett volna, úgysem írok róla, hanem elmondom ott a csajoknak, mi nem tetszett, de csak őszintén lelkendezni tudtam.

Az egyik fontos pozitív tényező maga a kozmetikus. Aki értelmes, visszafogott, profi, láthatóan komolyan veszi a munkáját, tájékozott, de nem akar semmit sem a vendégre kényszerítani. A másik lényeges dolog, hogy kellemes a környezet, nincs túllihegve, de kényelmes. És persze maga a termék is igen látványos hatását tekintve.

Ivo Pitanguy egy brazil plasztikai sebész bácsi, aki a környék trendjeinek köszönhetően nagyon sikeres lett és mivel nem varrhatja fel mindenki arcát (az enyémet pl. biztos nem), csinált egy kutatási központot, hogy legyenek jó krémeik. Nos, ez a projekt az eddigiek alapján elég jól sikerült. Mert az, hogy szerintem szuper jót tett a bőrömnek, amit rákentek, olyan sokat nem jelent, de a piac is pozitívan reagált. Pedig olcsónak aztán nem mondanám, árban bőven a Chanel vagy az Omorovitza felett van.

A hatóanyagokat természetesnek mondják, ezt az image-et erősíti, hogy egyik általam kipróbált termék sem volt túlillatosítva. Elsősorban a természetes hatóanyagú krémekkel van tapasztalatom, ezen a területen az Ivo Pitanguy messze viszi a pálmát, megdöbbentő volt nem csak érzésre, amit csinált a bőrömmel, de külső szemlélő számára is feltűnt. Nyilván nem tartott örökké, de azóta valahogy lelkiismeretesebben krémezek.

home

Advertisements

From → beauty, divat

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: